Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Najboljše fotografije iz sveta živali leta 2021

 
 
6.9.2021, 21:21
Tu je najboljših in 16 najboljših fotografij The Wildlife Photographer of the Year 2021. Izbrano med več kot 50.000 prispevki fotografov v 95 državah, petinpetdeseti natečaj Fotograf leta za živali (WPOTY) prikazuje lepoto in ranljivost naravnega sveta. z živalmi v njihovem naravnem okolju.

Vir: https://121clicks.com/inspirations/best-.... 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!