Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Blokiranje IP

 
 
7.5.2022, 9:14
Pozdravljeni imam dve težavi ,ki pa niso nujno povezani !
1.PC ob vsaki posodobitvi VARNOSTNE INTELIGENCE MS DEFERNDER za WINDOVS 10 zamrzne za približno 2-3 minute ,kar se dogaja vsak dan! Ali so tako pogoste posodobitve normalne in zamrznitev PC ?
2. Kako blokirati IP vsiljivca ,ki ga ob vklopu modema zazna ESET ? Poznam sistem ,da zamenjaš geslo za WiFi ampak potem moram vsem napravam,ki imajo dovoljene vse spreminjati . Mislim ali obstaja samo blokada za določeno IP ! Vsiljivca sem pokasiral ob nameščanju VPN aplikacije katero sem izbrisal a vseeno ostaja v prijavi .
Hvala .
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!