Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

program SonicFire 6

 
 
7.6.2022, 14:24
Pozdravljeni1

Zanima me ali kdo zna uporabljati program za obdelavo glasbe, ki se imenuje SonicFire 6. Ta program omogoča odlično obdelavo zvoka, in kar je za mene najbolj pomembno, da je združljiv z Adobe Premiere CC. Na You Tubu so kratke predstavitve programa, jaz bi želel več.
V kolkor kdo dela z programom in bi bil pripravljen pomagat raziskat program, pišite na emal naslov: abrak@telemach. net

Lep pozdrav, Abrak!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!