Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Chrome se ne odziva

 
 
12.11.2022, 18:36
Brskalnik CHROME se ne odziva oziroma zamrzne večkrat dnevno ob brskanju tega brskalnika . Chrome se posodobil,enkrat sem ga odstranil in ponovno naložil...odstranil razširitve ....nič ne pomaga . Sedaj sem na Firefox in kot kaže je več uspeha .Kdo je imel podobne težave ?
Lp.
 
 
 
14.11.2022, 13:49
Možnosti, zakaj se ne bi odzival, je je na žalost kar precej, tako da je težko ugibati za točne razloge.

Imaš mogoče kakšen ponovljiv postopek, kdaj se napaka pojavi?

Drugače bi verjetno pomagalo, če kar odstraniš Chrome aplikacijo in jo potem ponovno namestiš. 
 
 
16.11.2022, 9:45
Večkrat se ponovil vajo z odstranitvijo Chrome in ponovno namestil vendar brez uspeha.Preveril z AV program,ki ne zazna ničesar sumljivega.Sedaj uporabljam Firefox ,ki dela normalno .
Hvala za pomoč .
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!