Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

VLC ZVOK

 
 
13.1.2023, 9:12
V VLC programu sem dodal drugi zvok (drug jezik) kako bi preimenoval, da mi enkrat pisalo slovenski in angleški ne pa dvakrat angleški jezik?

 
 
 
13.1.2023, 13:22
Audio jezik lahko spremeniš z ffmpeg:
https://ffmpeg.org/download.html

ffmpeg -i input.mp4 -map 0 -c copy -metadata:s:a:0 language=slv output.mp4


https://superuser.com/questions/1553113/....
 
 
 
13.1.2023, 15:19
zanima me samo napis v VLC kot na sliki avdio datoteko znam dodati ne znam pa kako bi prišel do tega, da bi za slovenski zvok pisalo Slovenščina za Angleščino pa Angleščina
vsebina 1 angleščina
vsebina 1 slovenščina


 
 
 
 
 
14.1.2023, 12:11
Če se dodaja drug jezik, se doda pod Podnapisi, ne pa pod Zvok.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!