Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Vse o Zmaga.com

Pravila na forumu

 
 
1.1.2009, 23:54
Objavljamo nekaj pravil za uporabo zmaga.com foruma. Namen foruma je pomagati vsem, ki so pomoči potrebni in s spodnjimi pravili bomo poskušali to omogočiti na najboljši možen način.I.
V odgovorih je potrebno slediti vsebini in namenu postavljene teme.

II.
Objave morajo k temi prinesti neko dodano vrednost. Zaželeno je, da so tudi argumentirane, pri čemer sklicevanje na lastno identiteto ni zaželeno.

III.
Teme na forumu morajo biti poimenovane smiselno, pri čemer mora ime teme odsevati vsebino objave. Objavljene morajo biti v oddelku, ki je najbolj primeren za tematiko teme.

IV.
Prepovedano je postavljanje enakih ali podobnih tematik, vprašanj in odgovorov v isti ali drugi temi.

V.
Odgovori, ki se nanašajo na brisane objave, bodo prav tako brisani.

VI.
Prepovedano je uporabljati več uporabniških imen. Prav tako je tudi prepovedano ustvarjanje profila samo z namenom glasovanja na tekmovanju.

VII.
Na forumu ni dovoljeno žaljenje in podpihovanje k spolni, rasni, narodnostni, verski ali drugi nestrpnosti.

VIII.
Zaželeno je upoštevanje pravil slovnice z namenom, da so sporočila razumljiva.

IX.
Prepovedana je nepotrebna uporaba velikih črk in smeškov.

X.
Uporaba kletvic je prepovedana.

XI.
Prepovedano je iskanje in objavljanje pornografskih vsebin ter vsebin in postopkov, katerih promet je prepovedan z zakonom.

XII.
Objavljanje vsebin, ki so namenjene reklamiranju proizvodov in storitev, je možno samo na podlagi dogovora z upravljavcem strani.

XIII.
Uporabnik bo ob neupoštevanju pravil opozorjen. V kolikor uporabnik kljub opozorilu še naprej ne spoštuje pravil, se njegov račun blokira.

XIV.
Moderatorji si pridržujejo pravico do spremembe in brisanja prispevkov vseh uporabnikov, če ti prispevki kršijo pravila te strani.

Za dodatne informacije in predloge se obrnite na administratorje strani. Vsi predlogi bodo vzeti na znanje in po možnosti uresničeni.

Za pomoč pri slovnici pa se obrnite na temo http://www.zmaga.com/forum_objava.php?id.... , ki jo je za vas pripravil Kljuka.


spremenil: NikMan (30.6.2011 ob 08.02.54)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!