Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Seks med roboti

 
 
18.1.2009, 12:58
Ste se kdaj spraševali, kakšen je seks med roboti? Mi tudi ne, vse dokler nismo naleteli na prispevek o ameriškem umetniku. Michael Sullivan, umetnik in režiser, je zadnjih 7 let svoj prosti čas namenil izdelovanju miniaturnih robotov. Za njihovo izdelavo je uporabljal kovino, les ter otroške lutke kot sta Barbie in GI Joe. Sprva jih je nameraval uporabiti za svoj vojni film, kasneje pa je ugotovil, da lahko javnost bolj šokira, če naredi robotski porno film.

Več na http://www.spletnenovice.net/seks-med-ro....


 
 
 
18.1.2009, 20:30
Hahaha, domišlija
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!