Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Windows 7 bo v šestih različicah

 
 
5.2.2009, 7:30
Microsoft j objavil podatek, da bodo novo različico okolja Windows ponujali v šestih različicah, čeprav se bodo v prodaji osredotočili predvsem na dve. Za domačo rabo bo največ poudarka na različici Windows 7 Home Premium, v poslovnem svetu pa bo prevladoval Windows 7 Professional.

Poleg teh bodo za domačo rabo ponujali tudi Windows 7 Home Basic, Windows 7 Starter Edition in Windows 7 Ultimate. Za poslovno rabo pa bo na voljo Windows 7 Enterprise, ki bo tako kot doslej na voljo samo s količinskimi pogodbami in ne bo v prosti prodaji.

Več na http://www.monitor.si/novica/windows-7-b....

 
 
 
5.2.2009, 12:35
Zakaj me to spominja na tole...


 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!