Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Spletno nakupovanje vse bolj priljubljeno

 
 
7.3.2009, 23:17
Evropska komisarka za varstvo potrošnikov Meglena Kuneva je ta teden predstavila novo poročilo z naslovom Ovire v e-trgovini. Poročilo kaže, da je spletno nakupovanje v EU-ju vse bolj priljubljeno, vendar obenem opozarja, da njegov razvoj upočasnjujejo ovire v čezmejni trgovini.

Med letoma 2006 in 2008 se je delež potrošnikov v Evropski uniji, ki so prek spleta kupili najmanj en izdelek, povečal s 27 na 33 odstotkov. Medtem ko nacionalni trgi hitro rastejo, pa delež čezmejnih spletnih nakupov ostaja majhen, in sicer le sedem odstotkov v letu 2008, kar je le za odstotno točko več kot v letu 2006.

Več na: http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=....
spremenil: NikMan (8.3.2009 ob 09.02.46)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!