Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

ThinkPad W700 DS

 
 
8.3.2009, 20:46
Lenovo predstavlja novi prenosni računalnik ThinkPad W700 DS (Dual-Screen), ki je namenjen predvsem bolj zahtevnim uporabnikom, ki si želijo še več in še boljše.

ThinkPad W700 DS (Dual-Screen) vsebuje namreč vse značilnosti standardnega prenosnika ThinkPad W700, le da ima poleg nekaterih drugih izboljšav tudi dodaten 10,6 palčen zložljiv zaslon, ki bo olajšal delo vsakemu profesionalnemu uporabniku, ki mu standarna velikost zaslona ni dovolj – predvsem na področju grafičnega oblikovanja.

Več na: http://www.mojmikro.si/news/thinkpad_w70....

 
 
 
8.3.2009, 21:06
Tisti dodaten ekranček služi kot graphic table? Sicer pa cena bo v višavah ...
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!