Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Združevanje flash datotek

 
 
22.3.2009, 10:54
Pozdravljeni,

naredil sem 5 enostavnih animacij slike in shranil vsako posebej (http://www.zmaga.com/program_ucenje.php?....). Zanima me, kako bi jih najlažje shranil v eno datoteko, tako da bi se potem slike oz. animacije prikazovale ena za drugo (tako kot pri prelivanju slik).

Lep pozdrav


spremenil: NikMan (3.5.2009 ob 16.55.58)
 
 
 
30.3.2009, 10:17
Našel sem podobno temo na angleškem forumu, ki jo najdeš na naslovu http://board.flashkit.com/board/showthre....

Upam, da ti bo pomagala.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!