Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Premaknite urine kazalce!

 
 
28.3.2009, 8:42
Spanec v noči na nedeljo bo zaradi prehoda na poletni čas krajši za eno uro. Do premikanja ure je prišlo zaradi razmišljanja o ekonomski in energetski učinkovitosti človeštva. Poletni je krajevni čas, ki ga prevzame država za določeno obdobje leta, in se običajno premakne za uro naprej od standardnega uradnega časa. Njegovo uporabo določajo konvencije, direktive in zakoni. Pri nas začetek in konec poletnega časa določa zakon o računanju časa, ki je nasledil podobnega jugoslovanskega, uveljavljenega tudi na ozemlju Slovenije leta 1982.

Več na http://24ur.com/novice/slovenija/premakn....spremenil: NikMan (28.3.2009 ob 08.42.51)
 
 
 
28.3.2009, 20:19
Spet se ne bomo naspali
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!