Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Kitajska blokirala YouTube

 
 
28.3.2009, 17:03
Google je objavil, da je njegov portal YouTube od ponedeljka 23. marca na območju Kitajske blokiran. "Naredili bomo vse, da bomo v najkrajšem možnem času našim uporabnikom na Kitajskem ponovno omogočili dostop do YouTuba," je povedal tiskovni predstavnik Googla Scott Rubin.
Predstavnik kitajskega konzulata v San Franciscu se je naredil nevednega in diplomatsko dejal, da nima nikakršne informacije o morebitni blokadi priljubljenega video servisa. V Pekingu so skopo odgovorili, da internet pač upravljajo v skladu z zakonom.

Več je v svoji novici povedala kitajska tiskovna agencija Xinhua, ki je citirala neimenovani vladni vir, ki je povedal, da si pristaši dalajlame "izmišljajo laži" in ponarejajo video posnetke, "da bi zavedli svetovno javnost".Razlog za ukrep naj bi bil tako na YouTubu objavljen sedem minutni posnetek, ki prikazuje, kako kitajski policisti pretepajo skupino uklenjenih tibetanskih protestnikov. Eden izmed ujetnikov naj bi zaradi brutalnega pretepanja celo umrl.

Vir: http://24ur.com/novice/it/kitajska-bloki....

spremenil: aleksy (28.3.2009 ob 17.03.46)
 
 
 
28.3.2009, 17:10
Google je objavil, da je *njegov portal YouTube ...

Jaz sem mislil, da je v googlu zaposlenih več tisoč ljudi, ampak sem na portalu 24ur.com izvedel, da je google samo ena oseba Sramota za stran s 800.000 mesečnimi obiskovalci.
 
 
 
29.3.2009, 22:32
Mišljeno je na celotno podjetje, ne na eno osebo..
 
 
 
29.3.2009, 22:35
Mišljeno je na celotno podjetje, ne na eno osebo..
Samo če piše njegov, je zelo zelo težko množina. Morali bi pisati njihov. Tudi če je mišljeno za podjetje ne more biti njegov. Dobro, pač so novinarji malo
 
 
 
30.3.2009, 0:31
Js si najraje pomagam s sklanjanjem..

Tisti google, se pravi njegov
 
 
 
30.3.2009, 14:37
Kaj je zdaj problem brezveze.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!