Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Service Pack 2 za Visto pripravljen

 
 
29.3.2009, 10:35
Najnovejši paket popravkov za operacijski sistem Microsoft Windows Vista, imenovan Service Pack 2 ali krajše SP2, je skorajda nared. Microsoft ga je namreč že poslal najtesnejšim beta preizkuševalcem v oceno, preden ga dokončno pošlje proizvajalcem računalnikov, da novo različico začno nalagati na svoje sisteme.

Več na http://www.monitor.si/novica/service-pac....

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!