Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Gmail laboratorij

 
 
1.4.2009, 12:23
V gmailu sem opazil novo povezavo v nastavitvah in sicer možnost laboratorij. To sicer ni nova Google-ova funkcija, vendar pa je zagotovo novost v njihovi storitvi Gmail. Preverite, kakšne funkcije bo imel gmail v prihodnosti: http://mail.google.com/mail/#settings/la....

spremenil: NikMan (1.4.2009 ob 12.31.16)
 
 
 
3.4.2009, 0:00
Mislim, da ima angleška različica to že precej precej časa. Jaz osebno je ne uporabljam, so pa notri zanimive stvari.

Če me spomin ne vara, obstaja en dodatek, ki preprečuje, da bi omamljeni (pijani) pošiljali sporočila
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!