Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Trik za e-pošto, prosimo za nasvet

 
 
2.4.2009, 14:10
Posredujem pismo, prosimo za preprost nasvet.

LEPO POZDRAVLJENI

Sem upokojenec in samouk pri računalniku.Saj obvladam nekaj programov, vendar me nekaj muči. Dostikrat dobim E- pošto in je opremljena z glasbo.Tudi sam bi želel poslati kakšno fotografijo, ter ji dodati glasbo iz datoteke. Prosil bi za pomoč, nasvet, oziroma preprosto razlago, kako prilepim k fotografiji glasbo in nato odpošljem.

Se zahvaljujem
Jože


spremenil: NikMan (2.4.2009 ob 14.11.56)
 
 
 
2.4.2009, 14:24
Najbolje je, da si ogledaš lekcije iz power pointa.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!