Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Zaščita podatkov na USB ključu

 
 
4.4.2009, 17:57
Pozdravljeni,

Prosim za nasvet, kako zaščititi podatke na USB ključu pred nepooblaščenim pregledovanjem, kopiranjem, brisanjem...
Primer izguba ali kraja ključa.

hvala.
 
 
 
6.4.2009, 8:20
Ena možnost zavarovanja podatkov bi lahko bila taka, da mape ali datoteke arhiviraš v RAR ali ZIP in tam tudi nastaviš geslo.

Poglej si starejši link na http://www.zmaga.com/program_ucenje.php?....

Če pa ti ni škoda denarja si lahko omisliš izjemno uporaben nožek, ki je majhen, praktičen in lep. Poglej si ga na http://www.zmaga.com/forum_objava.php?id....
 
 
 
6.4.2009, 9:43
Za zaščito podatkov na USB ključku priporočam naslednji program:spremenjeno: podtalje (17.6.2016, 11:38)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!