Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Firefox 3.0 prvič številka ena v Evropi

 
 
5.4.2009, 10:25
Firefox 3.0 je prvič postal najbolj priljubljena različica spletnega brskalnika med uporabniki v Evropi. Konec marca je pri meritvah tedenskega prometa dosegel delež 35,05% spletnih obiskov, medtem ko se je najbližji tekmec, Microsoftov Internet Explorer 7.0 ustavil pri 34,54%. Poudariti velja, da statistika velja za posamezno različico spletnega brskalnika, zaradi česar je Microsoft z upoštevanjem vseh različic še vedno v prednosti, toda Firefox tudi tu hitro zmanjšuje razliko, ki je že manjša kot 10%.

Več na http://www.monitor.si/novica/firefox-3-0....

 
 
 
5.4.2009, 10:45
To kaže na to, da Evropejci hitro "nasedejo". Čim so začeli govoriti, da je Mozilla Firefox bolj varen od internet explorerja, so vsi prešli na Mozillo. No, sicer pa če bi sedaj šli vprašat malo evropejce kateri brskalnik uporabljajo, bi rekli da ne vedo.
 
 
 
5.4.2009, 14:08
Otem bi se še pa dal razpravljat zelooo dolgo...
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!