Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Outlook na dveh računalnikih

 
 
11.4.2009, 17:54
Doma imam dva kompa in na obeh imam naštiman Outlook za svoj email. A to predstavlja kkšne probleme (da je na obeh računalnikih (za en mejl account) e poštni odjemalec)?

LP,
.
______________________________________
Pri meni se vse konča s .(piko).


spremenil: NikMan (12.7.2009 ob 16.45.08)
 
 
 
11.4.2009, 18:46
Ne. Razen, če ti oba brišeta pošto s serverja. Potem boš lahko le na enem videl pošto (na tistem, ki jo boš odprl). Nastaviti si moraš, da ti puščata pošto na serverju.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!