Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Funkcija priporoči prijatelju

 
 
13.4.2009, 10:42
Zanima me kako bi najlažje naredil tako funkcijo. Najraje bi imel, kar preko "mailto", torej da klikneš na povezavo in se di odpre okno za pošiljanje. Zraven pa bi imel še določen subject in pa še kratko sporočilo, ter povezavo na stran. Za lažjo predstavo prilagam sliko:
spremenil: NikMan (3.5.2009 ob 16.54.35)
 
 
 
13.4.2009, 10:44
http://www.ianr.unl.edu/internet/mailto.....

Na zgornji povezavi imaš razloženo html kodo. Drugače pa se mogoče ustvari kaka lekcija?
 
 
 
13.4.2009, 10:51
Poglej tole: http://www.stadtaus.com/en/php_scripts/t....
(drugače nisem preizkušal)
 
 
 
13.4.2009, 15:46
Hvala Nikman in zmagovalec. Mi je uspelo
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!