Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Na Facebooku že 200 milijonov uporabnikov

 
 
13.4.2009, 12:20
Spletna socialna mreža Facebook, ki je bila ustanovljena pred petimi leti, je registrirala že svojega 200-milijontega uporabnika. Mark Zuckerberg, ki je še z dvema sostanovalcema na Univerzi Harvard ustvaril Facebook, je ta pomemben mejnik v razvoju socialne mreže obeležil z objavo na uradnem Facebookovem blogu. 24-letni glavni izvršni direktor Facebooka je pri tem poudaril, da si prizadevajo zagotoviti storitev za povezovanje oseb in skupin, ki jo lahko vsakdo uporablja povsod.

Več na http://24ur.com/novice/it/na-facebooku-z....

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!