Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Photoshop Marquee Tool

 
 
13.4.2009, 12:56
Uporabljam cs4 in orodje marquee mi je delovalo vredu tako kot je prikazano na tem vodiču http://zmaga.com/program_ucenje.php?id=2.... se pravi, da označiš ozadje pa ga pobarvaš sedaj pa označim z orodjem potem pa, ko dam paint buck, da bi pobarval krog na črno pa se krog ne pobarva čisto ampak se barva kar nekako preliva.

Aha se opravičujem narobe sem imel nastavljen feather še od prejšnega vodiča.spremenil: DeNiro (13.4.2009 ob 12.59.39)
 
 
 
13.4.2009, 13:13
Bom pa za sonce ponucal tole temo mene zanima zakaj ne dobim takle sonce kot je treba dobim kar neki čudn:

http://zmaga.com/program_ucenje.php?id=2....

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!