Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Podnapisi na film

 
 
14.4.2009, 12:37
Mi zna kdo pomagat kako bi dal podnapise na film brez da bi mel file od podnapisa in filma posebej ampak oboje skupaj v enem... npr. kot da bi bili podnapisi original na filmu?

zaklenil: NikMan (14.4.2009 ob 15.12.02)
 
 
 
14.4.2009, 13:28
Jaz bi to naredil s programom za pretvarjanje WinAvi. Samo bi moral v tem primeru upoštevati to:
Recimo, da dobiš film v taki varianti:
Reševanje malega Nema.avi (film)
SloSub Reševanje malega Nema.srt (podnapisi)
Potem pa je treba zadevo spremeniti:Reševanje malega Nema.avi (ta del ni potrebno spremeniti)Reševanje malega Nema.srt (ta del sem spremenil)Torej pi podnapisi datoteki moraš spremeniti "osnovo", ki je bila v mojem primeru Reševanje malega Nema.


spremenil: realife (14.4.2009 ob 13.29.18)
 
 
 
14.4.2009, 14:51
Ja sej to vem ja (vseeno hvala )....ampak jas bi si dal na moj PS3 film na PS3 pa ne gre met posebej datotek, ampak samo video datoteke.
Še kdo ve kako metodo?
 
 
 
14.4.2009, 15:11
Aleksy je to temo že odprl na naslovu http://www.zmaga.com/forum_objava.php?id.... , kjer je bilo nekaj odgovorov.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!