Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Najdi.si za promocijo uporablja spam

 
 
14.4.2009, 20:32
Naš portal Igre123.com je izmed vseh naših portalov najbolj na udaru konkurence. To gre pripisati njegovi popularnosti (obiskuje ga preko 300.000 različnih uporabnikov mesečno) in dejstvu, da je beseda “igre” neprestano med najbolj iskanimi besedami v iskalnikih in marsikdo v tem vidi svojo priložnost.

Vsak teden se namreč pojavi kak nov portal z igrami in nam poskuša odvzeti nekaj uporabnikov. S tem ni nič narobe in proti temu nimamo ničesar pripomniti, konkurenca pač. Manj navdušeni pa smo nad tem, da poskušajo nekateri zlorabljati naše ime (ki je mimogrede zaščiteno pri Uradu za intelektualno lastnino) in na ta način zavajajo uporabnike. Ampak tudi tega smo že navajeni.

Več na: http://koloini.net/najdisi-za-promocijo-....

 
 
 
17.4.2009, 15:17
OK, si prekopiral novico, ampak ne deluje prav dobro glede na to, da je nobica v prvi osebi
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!