Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Na območju Rožnika opazili medveda

 
 
16.4.2009, 8:43
Pred živalskim vrtom ob Večni poti v Ljubljani so ob 3.26 opazili medveda. Njegovo gibanje je pod nadzorom intervencijske skupine Zavoda za gozdove, so za MMC povedali na PU-ju Ljubljana. Zaposleni v ljubljanskem živalskem vrtu so ugotovili, da žival ni pobegnila iz njihove kletke. Po prvih podatkih naj bi medved odšel proti Rožniku, zato policija svetuje previdnost, gibanje na tem območju pa odsvetuje.

Več na http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_....

 
 
 
16.4.2009, 14:06
Iščejo hrano...
 
 
 
16.4.2009, 15:57
Sej tam okol je velik medvedov
 
 
 
16.4.2009, 16:33
Delo so zgodaj popoldne vendarle uspešno končali in medveda pregnali z Rožnika. Kot je za 24ur.com povedal predstavnik Zavoda za gozdove Tone Lesnik, so kosmatinca opazili ob ograji nad živalskim vrtom, se mu približali in se nato odločili, da ga odpodijo. Odgnali so ga v smer proti Polhograjskim Dolomitom, od koder je najverjetneje tudi prišel, je razložil Lesnik. Tak ukrep so izbrali, ker naj bi šlo za mlajšo žival, ki ni tako nevarna, da bi se morali odločiti za odstrel, je dodal. Poudaril je, da so poskrbeli za to, da se kosmatinec ni približal drugim naseljem in da se ljudje, ki živijo na območju, kamor so ga pregnali, nimajo česa bati.

 
 
 
16.4.2009, 23:37
na 24ur.com pravijo, da so ga pregnali.

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_....

tukaj pa, da so ga uspavali. -.-
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!