Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Windows XP na HP probook

 
 
26.12.2009, 19:18
Živjo!

Imam problem s svojim prenosnikom probook HP.
Na začetku sem imel gor win7, sedaj pa zaradi raznih razlogov želim namestiti nazaj XP-je. Tukaj pa se pojavi problem, saj se mi ob boot-u Xp-jev pojavi blue screen takoj po tem, ko se naložijo namestitvene datoteke s CD-ja. Kdo ve za kakšno rešitev?

lp mi.K.


spremenil: NikMan (27.12.2009 ob 18.28.49)
 
 
 
27.12.2009, 20:35
Poskusi naložiti še iz kakšnega drugega CD-ja.

Druga možnost pa je, da v BIOS-u nastaviš, da naj disk namesto SATA mode uporablja običajen IDE mode.
 
 
 
27.12.2009, 23:10
Podtalje živjo!

Sem poskusil naložit z različnih CD-jev pa ni pomagalo.
Drugače sem pa formatiral računalnik prek programa Darik's Boot and Nuke. Pa jutri poskusim še enkrat z namestitvijo in sporočim kako bo šlo. Hvala!
 
 
 
28.12.2009, 10:09
Ker ni pomagalo 10urno formatiranje diska, sem poskusil še z nastavitvijo diska na IDE mode. In dela. Hvala še enkrat!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!