Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Windiows 7 cmd v slovenskem jeziku

 
 
9.1.2010, 9:22
Mene pa zanima kako spremenim cmd v slo jezik?
Namreč imam win7 slovenske in če v cmd napišem help se mi potem obrazložitve ukazov pokažejo v angleškem jeziku,prj ko sem imel pa še xp pa so se mi pokazale v slovenščini.
Hvala


spremenil: NikMan (9.1.2010 ob 11.41.06)
 
 
 
18.2.2010, 20:56
Kaj je cmd?
 
 
 
18.2.2010, 21:02
Cmd je ukaz, ki ti odpre ukazno vrstico, v kateri ponavadi dela stvari, ki jih s klikanjem počasneje naredi (vpišeš nek ukaz in program se ti odpre).

Drugače je bilo pa že kar nekaj lekcij ustvarjenih za cmd.


spremenil: DJ Umek (18.2.2010 ob 21.03.10)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!