Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Pokaži kaj znaš

Spletna stran: Filmska baza

 
 
28.2.2010, 11:30
Glede na to da sem rabil preprost način za shranjevanje podatkov o filmih in nanizankah (v Excelu mi ni bilo preveč všeč), sem naredil Bazo filmov s PHP in MySQL.

Skratka tukaj imate nekaj slik kako vse skupaj zgleda, lahko pa si tut posnamete vso zadevo in jo uporabljate v nekomercialne namene.

Moram pa še povedat da se z oblikovanjem in podobnim nisem ukvarjal, ker za moje potrebe na potrebujem nekega "načičkanega" vmesnika (beri: ni se mi dalo ).

Sem pa s PHP in MySQl šele dobro začel tako da komentarji / kritike / pohvale so dobrodošle.

Slike:
Link: http://puhar.net/razno_1/filmdb/baza_fil....


spremenil: NikMan (28.2.2011 ob 13.56.44)
 
 
 
28.2.2011, 12:23
Meni ne odpre niti slik, niti povezave ?!!
 
 
 
28.2.2011, 12:26
meni tudi ne
 
 
 
28.2.2011, 13:36
Trenutno imam manjše težave z mojim strežnikom na katerem je tole vse skupaj naloženo. Bom probal čimprej popraviti.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!