Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Flash album fotografij

 
 
4.4.2010, 22:46
Pozdravljen!

Če sem zgrešil temo, se opravičujem in pričakujem od admina, da jo premakne v pravi sklop tem. Zanima me predvsem glede fotografij. Npr. Kot radioamater prejmem potrditev opravljene zveze z drugim radioamaterjem.

To pa je prejeta, običajno razglednica, ki ima spredaj sliko s zapisom pozivnega znaka, na drugi strani razglednice pa so podatki, ki se nanašajo na opravljeno radijsko zvezo. Zdaj bi rad, da je ta razglednica prikazana na spletni strani našega radiokluba (objavil bi jih več, tudi od kolegov), vendar bi rad naredil tako, da mi takoj pokaže prvo stran (sliko), potem pa bi jo s kurzorjem obrnil in bi na istem mestu bila prikazana druga stran (zadnja).

Uporabljam pa Macromedia Flesh8 v WIN7. Ali pa nekako tako, kot recimo listanje spletnega kataloga. Zdaj jih moram skanirati in dodati drugo stran pod prvo, da sta istočasno vidni obe strani.
Hvala lepa za odgovor in pomoč.


spremenil: NikMan (5.4.2010 ob 07.16.40)
 
 
 
4.4.2010, 23:26
V angleščini se to imenuje flipbook ali virtual catalog

Najbolje, da na internetu poiščete kakšno zastonj varianto le-tega ... Sam tega ne uporabljam, mogoče bo kdo drug predlagal kakšno dobro stran ...
 
 
 
5.4.2010, 16:10
Dolgega opisa sicer nisem razumel, vendar če iščeš virtualni katalog, potem ti bo morda tole pomagalo:
http://issuu.com/

Naložiš .pdf datoteko in listaš po njej.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!