Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Prižiganje računalnika

 
 
11.1.2011, 18:12
Pozdravljeni!
Imam malo čuden problem. Kadar dam računalnik na 'spanje' (sleep mode), se po kakšni uri, dveh, treh občasno sam nažge.
Kaj bi bilo narabe?


spremenil: Matej V. (11.1.2011 ob 18.14.05)
 
 
 
11.1.2011, 18:16
"Stanje budnosti morda podaljšuje strojna oprema. Pomnilniški ključki USB in miške USB so naprave, ki pogosto podaljšujejo stanje budnosti. Preverite, ali imate najnovejše gonilnike za vse naprave. Računalnik lahko prebuja tudi program ali načrtovano opravilo. Nastavitve možnosti porabe privzeto ne dovolijo načrtovanim nalogam, da zbudijo računalnik iz stanja pripravljenosti ali mirovanja. Če ste te nastavitve spremenili, pa lahko nekateri programi računalnik vseeno prebudijo. Več informacij pa najdete na spodnji povezavi: http://windows.microsoft.com/sl-SI/windo...."

To je uradno pojasnilo s strani Microsofta Slovenije, saj je tudi mene zanimalo enako.


spremenil: Matej V. (11.1.2011 ob 18.17.14)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!