|
Domača priprava priljubljene italijanske jedi, ki nas vedno razveseli in nahrani. Uporabljene so samo sestavine, ki jih lahko vsak kupi v svoji lokalni trgovini.
Povezava do vsebine
|
|
|
To pa je pica boljša kot iz vseh restavracij
|
|
|
Hvala lolo. Priprava je malo zamudna, vendar ko se zverziraš, lahko med odmrzovanjem in vzhajanjem postoriš veliko drugih opravil.
Sprobaj recept in nato sporoči rezultat
|
|
|
Jaz sem poskusil to, samo da sem namesto pršuta uporabil šunko, pa brez oliv in tabaska in moram reči da boljše pice nisem jedel.
Hvala za recept!
|
|
|
Testo, si lahko precej hitro narediš tudi doma.
1/2 kg bele ali polbele moke
približno 1/4 litra tople vode
malo soli, sladkorja, olivnega olja,kvas
Počakaš, da vzhaja in lahko začneš. Na pico pa lahko daš, kar ti paše. Malo probavaš, kaj dobro izpade.
|
|
|
Dobra zgleda....bo res treba sprobat.
|
|
|
Res dobro zgleda, to bi še jaz jedla, čeprav drugače nemaram pic! Pa še ni dela z domačim testom... Pa tudi lepo je napisano vse zraven. 5 od 5
|
|
|
Hvala za komentarje. Testo je pa iz trgovine ravno zato, ker se pomojem nikomur od nas ne da hecat s testom, ki na koncu pol ni tolko dober kot ta.
|
|
|
Jaz vedno sam delam kvašeno testo za pico.
|
|
Prikazujem 1 od skupno 1 strani |
|