Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Kako pridobiti ne shranjen Wordov dokument

 
 
20.1.2011, 23:05
Ojla
upam da mi boste lahko pomagali rešiti problem
Dobila sem wordov dokument na gmail, katerega sem preoblikovala, dodala, v glavnem vložila kar nekaj dela, potem pa mi je zmrznil računalnik in potrebno ga je bilo resetirati. Problem pa je da datoteke pred tem nisem shranila zato me zanima ali je kakšna možnost da se jo kje na računalniku le "izbrska"
Hvala in lep večer
Helena


spremenil: Matej V. (21.1.2011 ob 07.24.33)
 
 
 
21.1.2011, 0:24
Živijo.

Katero Word različico pa imaš? Ali znaš pogledati spodnji mapi na tvojemu računalniku? Če jih znaš, potem je možnost, da boš tam našla wordov dokument, ki se je vmes začasno shranjeval.

C:Documents and Settings<ime>Application DataMicrosoftWord
C:Documents and Settings<ime>Local SettingsTemp

Če ti ne bo šlo, pa kar sporoči. Ti bomo rade volje pomagali ...
 
 
 
21.1.2011, 6:55
To sem tudi jaz potreboval :D
 
 
 
21.1.2011, 7:02
Drugače pa ima Word 2010 možnost obnovitev neshranjenih dokumentov (za 2007 ne vem) in sicer Odpri Word2010 in nato klikni Datoteka/Nedavno in potem spodaj poišči Obnovitev neshranjenih dokumentov. Klikni gor, poišči ta dokument in ga potem še shrani.
 
 
 
22.1.2011, 23:11
Ojla
naj naj hvala :-)
:-) našla mape, prav tako našla datoteko preko datuma. Ime datoeke je "~WRD0004" potem pa vrsta "datoteka TMP" ko jo najdem preko Aplication data ...., ko pa jo najdem preko Local settings Temp pa je vrsta datoteke "Shortcut", ko jo želim odpreti pa me v obeh primerih vpraša s katerim programom in če izberem Word se mi odpre list poln kockic :-) ...
Se da še tukaj kaj pomagat

aja ...pa Word 2003 je na računalniku ki ga uporabljam
Thks in lep večer


spremenil: Matej V. (23.1.2011 ob 09.43.41)
 
 
 
23.1.2011, 2:01
Datoteki spremeni končnico v .doc

Verjetno pa boš morala pred tem še izklopiti skivanje končnic, da boš lahko videla končnico datoteke.

V Raziskovalcu datotek, Možnosti, Napredno moraš izklopiti možnost Skrij končnice znanih datotek.

Ko spremeniš končnico, nato poskusi noramlno odpreti dokument.


spremenil: podtalje (23.1.2011 ob 02.01.58)
 
 
 
13.1.2020, 19:42
Hojla
Imam problem...cel dan sem delala seminarsko ki sem jo sproti shranjevala v dokumente in jo tudi naslovila...ko sm koncala sem jo spet shranila in jo zaprla zdej je pa ni nikjer v dokumentih a se da to kako resit al bom mogla vse znova delat
 
 
 
14.1.2020, 4:22
Če je bil dokument shranjen, potem se verjetno še vedno nahaja nekje na disku.

Sam bi prvo posksuil, da odpreš Word, klikneš zgoraj desno Office gumb in tam bi morale biti izpisane zadnje uporabljene datoteke. Tako da, če je kaj sreče, bi tam morala biti tudi tvoja datoteka.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!