Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Računalnik javlja BOOTMGR is missed

 
 
22.1.2011, 8:26
Danes zjutraj sm prižgal moj računalnik, in mi napiše "BOOTMGR is missed, press Ctrl + Alt + Delete to restart".

Uporabljam Windows 7 Ultimate, a mogoče kdo ve kaj lahko naredim?


spremenil: NikMan (22.1.2011 ob 08.28.13)
 
 
 
22.1.2011, 8:32
Za rešitev problema boš potreboval Windows 7 namestitveni DVD.

Potem pa pojdi po navodilih, ki so opisani na strani http://www.howtogeek.com/howto/windows-v....

Če pa ti ne bo šlo, pa kar sporoči.
 
 
 
22.1.2011, 8:38
Ta problem se mi je zgodil na netbooku (10" , tako da nima DVD bralnika, je mogoče kakšna USB rešitev?
Hvala za odgovor
 
 
 
22.1.2011, 8:49
USB namestitev Windows.

Ali pa zagon preload sistem, ki je bil po verjetnosti na Netbooku. To pa piše v navodilih, ki si ga dobil ob nakupu. Je pa res, da se bodo podatki po preloadu po vsej verjetnosti pobrisali in bo tako, kot je bilo na začetku.
 
 
 
22.1.2011, 11:52
Tako sem tudi jaz storil na svojem netbooku (Asus EEE), ob zagonu sem pritisnil določeno tipko (v navodilih piše točno katero), nato pa se je sistem sam obnovil - vendar ja, podatki se ob tem izbrišejo.
 
 
 
5.4.2020, 1:51
Mi lahko gdo prosim pomaga uporabljam windows 10 in sem pač ko sem dobil rabljen računalnik sem imel neke velike zaustanke in mi ni pošteno delal računalnik zato sem šel in sem ga resetiral tako da sem dal opcijo da mi ohrani vse datoteke in potem ko se je resetiral mi ni deloval noben usb priključek najprej sem pomislil da je kaj narobe z miško in tipkovnico ampak je bilo vse vredu z njima. Potem sem skušal z isklaplanjem in vklaplanjem računalnika a nič ni delovalo niti kake posebne tipke kot so pokazali na youtubu zato sem ga pustil na miru ampak mi vseeno ni šlo iz glave zakaj mi to dela zato sem ga prižgal in kliknil del potem me je vrglo na neko programsko sobo a sem jo raje pustil da nebi kaj pokvaril zato sem šel ven ampak se mi je pokazalo levo v levem kotu Bootmgr is missing in zdaj nevem kaj naj naredim prosim za pomoč hvala
 
 
 
5.4.2020, 11:17
Če se ti ti pojavi ob zagonu, potem to pomeni, da računalnik ne najde operacijskega sistema.

Možno je, da ga skuša zagnati iz kakšnega USB ključka, če imaš priklopljenega na računalnik.

Drugače pa moraš ob zagonu računalnika pritisniti tipko F10 (možno tudi,da F9, F11 ali F12, odvisno od računalnika) in bi ti moral ponuditi meni, iz kje želiš zagnati operacijski sistem. Tu potem izbereš tvoj disk.

Tako da najprej poskusi to, če pa ne bo delovalo, pa bomo poskusili najti drug postopek.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!