Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Pogled predstavitelja

 
 
23.1.2011, 0:00

Funkcija omogoča prikaz diaprojekcije na projektorju ali drugem zaslonu, medtem ko predavatelj na svojem zaslonu vidi še ostale podrobnosti, kot so časi in opombe.


Povezava do vsebine
 
 
 
23.1.2011, 9:35
Kul! Kateri kabel pa si uporabil za povezavo?
 
 
 
23.1.2011, 9:40
Prenosnik sem za prikaz v lekciji priklopil kar na LCD TV, tako da sem uporabil HDMI kabel. Projektorji imajo ponavadi VGA priključek, ampak to ne bi smelo igrati pomembne vloge.
 
 
 
12.3.2014, 21:06
PP 2013 ima tale prikaz še boljši!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!