Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Dan, ko se spominjamo umrlih

 
 
3.11.2010, 19:18
Zakaj pa ne? Mogoče pa ljudje ne bi smeli žalovati za umrlimi(V nekaterih kulturah je tako). Sploh pa ne ti meni o razgledanosti, še sploh, ker praviš, da med božičnimi prazniki "ne moreš" na grob.
 
 
 
3.11.2010, 19:49
Nisem tega rekel. Ampak če celo leto delaš, pa se ti bo ravno za božič dalo na grob. Pa ja. Ne ti meni o tem kaj razgledanost naj bi bila. Nekateri imajo pač utemeljene razloge za to, da ne morajo iti na grob. In ti bi te vse na grmado poslal?! Pa kaj se ti je vtrgalo al kaj? Isti si kot cerkev v 12. stoletju, ko so se dogajale križarske vojne in vso to sranje. Vsi, ki čez leto redko ali pa nikoli ne obiskujejo grobov še ne pomeni da so slabi ljudje ki bi jih bilo treba zapret al pa kaj. Pa daj lepo te prosim, kako lahko greš s tako slabimi argumenti napadat eden najbolj uveljavljenih praznikov pri nas?!?!?!! Majkemi, če prideš ti kdaj v politiko te ziher nikoli ne volim.
 
 
 
4.11.2010, 15:24
Dečki in deklice, tole nikamor ne vodi..
 
 
 
1.11.2014, 17:51
Po mojem je klele preveč enga krega za nič.
1. november je pač dan (lahko bi bil tudi kateri koli drug), ko si vzamemo ali pa pač ne čas, da gremo na grobove svojih dragih. Nekateri to delajo skozi celo leto, drugi pa namesto, da bi šli na grobove se jih spomnijo v mislih, če jim kaj pomenijo.
Za nekatere je 1.11. dan žalovanja za svojimi najdražjimi, a sama sem mnenja, da temu ni nujno tako. Lahko se spomnimo lepih trenutkov, ki smo jih preživeli ob njih, kot so nekateri že poudarili.
Verniki na ta dan ob grobovih za svojce tudi molijo, da nebi trpeli prehudih muk v vicah in bi prišli v nebesa.
Pa malo več strpnosti prosim, saj smo (po mojem) razumni ljudje in bi se lahko nekateri že končno spomnili kaj so jih učili v 3. razredu.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!