Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Zmaga.com jih ima ducat let

  A ste vedeli, da ducat predstavlja 12 let? Ste vedeli, da ima 11. novembra Zmaga.com rojstni dan? ;)
 

Še vedno se dobro spomnim, kako sva se s Sergejem dobila v ljubljanskem lokalu Corner pub in mu ob ob kozarcu piva razložil idejo o spletnem pridobivanju znanja, katero sva skupaj potem spilila do 10. novembra. Na otvoritveno zabavo je bilo povabljenih več kot 100 ljudi, med katerimi so bili tudi časopisi, podjetja in znane osebe. Odzvali so se prav vsi in priznam, da je bil občutek izjemen. in ob polnoči smo odprli šapmanjec. Vložek v zabavo in vse skupaj se je obrestoval, saj smo imeli že prvi dan obiskanost 2.600 unikatnih obiskovalcev in meseca novembra več kot 1.000 unikatnih obiskovalcev dnevno.

Tako se je začelo. Prvi dan je bilo objavljenih 157 vodičev, ki so bili namenjeni le računalniškemu znanju. Vendar je bila že prvi dan ideja, da bo nekoč stran ponujala vsebine iz vseh področij, vendar pa vedno na najbolj praktičen način. Danes je na strani objavljenih več kot 5.000 učnih vsebin, forum ima več kot 100.00 objav in registriranih je več kot 19.000 uporabnikov. In nikoli nismo ponujali vinjet in iPadov za vaše zaupanje :)

Stran bo živela še dolgo, saj vedno visoka obiskanost potrjuje, da je praktično znanje iskano. Hvala vam za vso podporo in zaupanje!


 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!