Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Članki
Članki

9 nepoznanih idej, ki bodo zagotovo navdušile vsakogar

 Zanimivosti  NikMan | Četrtek, 11.6.2020

Naj ste sicer še tako zelo izvirni pri nakupovanju daril, slej ko prej zagotovo tudi vi ostanete brez idej. Predstavljamo vam 9 nepoznanih idej, ki bodo zagotovo navdušile vsakogar.

30 spletnih trgovin v E-darilu

 Zanimivosti  NikMan | Torek, 21.4.2020

Ukrepi se počasi sproščajo, še nekaj časa pa bo minilo, preden se bomo lahko normalno družili.

25 najboljših Valentinovih daril v dvoje

 Zanimivosti  NikMan | Ponedeljek, 10.2.2020

Kaj ko bi letos za valentinovo svoji ljubljeni osebi podarili nekaj drugačnega? Pozabite na materialne dobrine, privoščita si drug drugega in podarita svoj čas, ki ga bosta skupaj izkoristila za romantično doživetje.

Izbor 5 najboljših zimskih doživetij

 Zanimivosti  NikMan | Ponedeljek, 20.1.2020

Že res, da zima prinese nizke temperature, vendar to ni razlog, da nam v teh mesecih ne bi moglo biti vroče. Tako kot nekoč, ko smo se kot otroci po celem popoldnevu igranja na snegu, v hišo vrnili prepoteni, čisto rdečih ličk in z nasmeškom, ki se je raztezal vse do ušes.

Izognite se stresu nakupovanja daril

 Zanimivosti  NikMan | Ponedeljek, 23.12.2019

Ste v skrbeh in pod stresom zaradi prazničnega obdarovanja? Potem ste, tako, kot jaz, eden izmed 56-odstotkov ljudi, ki decembra doživljajo stres ravno zaradi nakupovanja daril. Naj vam zaupam skrivnost....

30 najboljših idej za popolno darilo

 Zanimivosti  NikMan | Torek, 17.12.2019

Pomislite, kdaj ste zadnjič prejeli darilo. Mogoče vam je prijatelj podaril knjigo, za katero je mislili, da vam je všeč, ali pa sta se na vaši mizi pojavila dobra kavica in slastna torta!

Edino smiselno darilo

 Zanimivosti  NikMan | Ponedeljek, 9.12.2019

Izbira darila ni vedno najlažja stvar. Še posebno, če vemo, da je oseba, ki jo želimo obdarovati, v svojih željah zahtevna.

Ste že slišali za Aerodium?

 Zanimivosti  NikMan | Torek, 5.11.2019

Sliši se skorajda klišejsko, a vendarle je res – vsakdo kdaj sanjari, kako bi bilo leteti, razpreti krila in biti kot ptica, ki jadra po nebu. No, kar priznajte, da vas kdaj prešine taka misel!

 
 
Preizkusi se v vlogi detektiva!
 Zanimivosti  NikMan | Četrtek, 3.10.2019
So vam pri srcu miselni izzivi, detektivske igre in skrivnosti? Nam so, zato smo našo reporterko poslali na zabavni preizkus v Escape Room MindMaze Ljubljana.
Spoznajte Zagreb na zabaven način!
 Zanimivosti  NikMan | Sreda, 24.7.2019
Greva še en krog? Je bila moja prva misel, ko sva zaključila z igro Unlock Zagreb. To je najbolj zabaven, inovativen in pustolovski način spoznavanja mesta!
Zmaga.com jih ima ducat let
 Zanimivosti  NikMan | Nedelja, 11.11.2018
A ste vedeli, da ducat predstavlja 12 let? Ste vedeli, da ima 11. novembra Zmaga.com rojstni dan? ;)
Z uporabo socialnih medijev se povečuje samomorilnost
 Okolje in zdravje  NikMan | Ponedeljek, 5.3.2018
Veliko dejstev o naši obsesiji s pametnimi telefoni že poznate, vendar pa gre tukaj za študijo, ki je obsegala kar pol milijona mladostnikov.
Kako preživeti vseh sedem stopenj bolečega razhoda?
 Okolje in zdravje  NikMan | Torek, 27.2.2018
Vsakdo od nas je verjetno že doživel izredno težko izkušnjo ob razhodu s partnerjem. Kako se spopasti s takim doživetjem, pa si preberite v tem članku.
Vesoljski teleskop James Webb je en korak bližje izstrelitvi
 Vesolje  NikMan | Sreda, 6.12.2017
Novi teleskop je uspešno opravil veliko preventivno testiranje pred izstrelitvijo, ki bo, če bo šlo vse po sreči, čez dobro leto.
Ali je leta 2016 umrlo več znanih oseb kot ponavadi?
 Zanimivosti  NikMan | Torek, 27.12.2016
Za letošnje leto velja občutek, da je vzelo življenje veliko več znanih osebam kot ponavadi. V tem članku lahko preberete, če ta podatek drži.
Zmaga.com ima deset let!
 Zanimivosti  NikMan | Petek, 11.11.2016
Spletno pridobivanje znanja oziroma danes slogan zmagajmo z znanjem praznuje deseto leto obstoja.
Optično omrežje se širi po Sloveniji
 Tehnologija  NikMan | Petek, 7.10.2016
Telekom Slovenije je vedno zelo veliko vlagal v izgradnjo modernega in hitrega omrežja pri nas in tisti, ki so se spoznali, so se vedno lahko pohvalili z naprednim in hitrim razvojem na tem področju.
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!