Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Članki > Tehnologija
Tehnologija

Na kaj paziti pri izbiri spletnega kazina?

 Tehnologija  NikMan | Ponedeljek, 4.4.2022

Če bi radi svoje prve korake v svet spletnih casino iger naredili varno in premišljeno, potem ste na pravem mestu.

Optično omrežje se širi po Sloveniji

 Tehnologija  NikMan | Petek, 7.10.2016

Telekom Slovenije je vedno zelo veliko vlagal v izgradnjo modernega in hitrega omrežja pri nas in tisti, ki so se spoznali, so se vedno lahko pohvalili z naprednim in hitrim razvojem na tem področju.

Novi iPhone 7 tudi pri Telekomu Slovenije

 Tehnologija  NikMan | Petek, 7.10.2016

Najnovejši in najboljši iPhone, ki ga je Apple nedavno nazaj predstavil javnosti, je na voljo tudi pri slovenskem največjem mobilnem operaterju od 25,95 evra naprej

Windows 10 nadgradnja tudi za piratske verzije

 Tehnologija  podtalje | Četrtek, 19.3.2015

Microsoft je sporočil, da bo nadgradnja na Windows 10 iz verzije Windows 7 ali 8 brezplačna za vse, tudi če je verzija nelegalna.

Žepni tiskalnik

 Tehnologija  podtalje | Ponedeljek, 14.4.2014

Na strani Kickstarter so predstavili zanimiv žepni tiskalnik, katerega velikost meri vsega 10x11 cm, teža pa znaša samo 300 gramov.

Windows XP se poslavlja

 Tehnologija  podtalje | Torek, 8.4.2014

Windows XP se po kar 12 letih poslavlja. Z današnjim dnem se namreč ukinja podpora za ta priljubljeni operacijski sistem in marsikdo se sprašuje, kaj to pomeni za uporabnike.

Microsoft uradno kupil del podjetja Nokia

 Tehnologija  NikMan | Torek, 3.9.2013

Microsoft je potrdil nakup oddelkov največjega izdelovalca Windows Phone naprav, za katerega je plačal okoli pet milijard evrov.

Vojnozvezdni jezni ptiči prihajajo na naše naprave

 Tehnologija  NikMan | Ponedeljek, 8.10.2012

Finsko podjetje Rovio je predstavilo dražilnik za prihajajoče se jezne ptiče, ki bodo tokrat napadali v kultni filmski preobleki.

 
 
Nokia skupaj z Microsoftom predstavila Lumia telefona
 Tehnologija  NikMan | Sreda, 5.9.2012
Nokia je v New Yorku skupaj z Microsoftom ravnokar predstavila nova pametna telefona Lumia 920 in Lumia 820, opremljena z najnovejšim Windows Phone 8.
Po novem tudi SkyDrive v Metro stilu
 Tehnologija  Matej V. | Sreda, 15.8.2012
Microsoft nadaljuje s prenovo svojih spletnih storitev, ki so sedaj preoblečene v Metro slogu. Napovedana je bila tudi SkyDrive aplikacija za Android.
Jolla ima namen postati Ferrari med telefoni
 Tehnologija  NikMan | Torek, 24.7.2012
Nekdanji zaposleni pri podjetju Nokia so ustanovili podjetje Jolla mobile, s katerim želijo nadaljevati z razvojem odličnega MeeGo mobilnega sistema.
Microsoft predstavil Windows Phone 8
 Tehnologija  podtalje | Četrtek, 21.6.2012
Microsoft je predstavil nov operacijski sistem za mobilne telefone Windows Phone 8, poznan tudi pod imenom Apollo, katerega prihod je napovedan za letos jeseni.
Microsoft predstavil lastno tablico
 Tehnologija  NikMan | Torek, 19.6.2012
Microsoft se je po vzoru tekmeca odločil, da bo predstavil svojo lastno tablico in ima kar nekaj prednosti, če jo primerjamo s trenutno ponudbo pri konkurenci.
Apple predstavil novi MacBook Pro in iOS6
 Tehnologija  NikMan | Torek, 12.6.2012
Apple je včeraj predstavil novi MacBook Pro, ki je spletno občinstvo navdušil in poleg tega predstavil še ostale novitete, kot je pričakovani mobilni operacijski sistem iOS6.
Danes dan prehoda na IPv6
 Tehnologija  podtalje | Sreda, 6.6.2012
Danes je več tisoč podjetij in več miljonov spletnih strani vklopilo podporo naslednji generaciji Internet protokola - IPv6.
Izdan Windows 8 Release Preview
 Tehnologija  PowerZan | Nedelja, 3.6.2012
31. maja je bil izdan Windows 8 Release Preview - bodoči operacijski sistem v seriji Windows, ki bo nadomestil trenutno aktualno verzijo Windows 7.
Google Drive končno objavljen
 Tehnologija  PowerZan | Petek, 4.5.2012
Dolgo pričakovani Google Drive je bil končno javno objavljen. Sedaj je možno shranjevanje katerihkoli datotek na splet ter dostop do teh datotek od kjerkoli.
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!