Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Optično omrežje se širi po Sloveniji

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Telekom Slovenije je vedno zelo veliko vlagal v izgradnjo modernega in hitrega omrežja pri nas in tisti, ki so se spoznali, so se vedno lahko pohvalili z naprednim in hitrim razvojem na tem področju.
 

Če se primerjamo z drugimi državami, lahko hitro opazimo, da so storitve največjega slovenskega operaterja moderne in tudi cenovno ugodne. Vmes je sicer gospodarska kriza razvoj omrežja malo zaustavila, zadnji čas pa Telekom pospešeno vlaga v razvoj naprej in njihovim uporabnikom zagotavlja zanesljive komunikacijske storitve in s tako lahko danes z izbiro optičnega omrežja pridobite vrtoglavo hitrost do 1 GB/s, kar omogoča odlično sliko med gledanjem televizije v visokih ločljivostih.


Pri Telekomu lahko naročite brezplačno priključitev na optično omrežje, vključno s hišno inštalacijo, preko katerega boste lahko gledali več kot 235 televizijskih programov in kar 42 HD programov. Vsekakor smo lahko ponosni, da imamo nacionalnega operaterja, ki nenehno nadgrajuje omrežje in nas tako uvršča na sam vrh po hitrosti in kvaliteti povezovanja ter storitev. Na njihovi spletni strani lahko tudi preverite razpoložljivost omrežja v vašem kraju ter oddate povpraševanje. Vsekakor dokaz, da se celoten prostor seli v oblak, saj bodo prenosi omogočali instantno prenašanje datotek, tako velikih kot malih. Prihodnost, dobrodošla med nami.


 
Komentiraj
 
 
 
 
 
7.10.2016, 17:48
Optika je še vedno na voljo samo malemo procentu ljudi... Če si malo ven iz centra lahko pozabiš na vse skupaj.
 
 
 
 
7.10.2016, 18:24
Odvisno od področja, pri nas je tudi na vasi optika, čeprav ne po celotni.
 
 
 
 
8.10.2016, 12:58
Bi skoraj rekli, da se reklamira Telekom
Kakorkoli naš profesor pravi, da se je Telekom zavezal k evropski direktivi, ki mu nalaga, da bo do leta 2020 vsak slovenec dostopal do spleta preko optike. A ima morda kdo kaj bolj natančne informacije, ali je sploh kaj resnice v tem?
 
 
 
 
8.10.2016, 19:17
Glede te evropske direktive ne vem nič, vem pa da se po Sloveniji dejansko širi optično omrežje, saj poznam kar nekaj ljudi, ki pravijo, da sedaj začenjajo pri njih napeljevati optiko.
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!