Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Izdan Windows 8 Release Preview

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  31. maja je bil izdan Windows 8 Release Preview - bodoči operacijski sistem v seriji Windows, ki bo nadomestil trenutno aktualno verzijo Windows 7.
 
Windows 8 Release Preview je zadnja faza pred končno različico, ki bo najverjetneje izšla enkrat letos v jeseni.

Windows 8 prinaša nemalo novosti, med drugim tudi nov grafični vmesnik Metro (ki so ga zelo dobro sprejeli uporabniki Windows Phone 7), nov način odklepanja računa, izboljšano delo z večimi zasloni, prenovljen Upravitelj opravil ter mnogo ostalih novosti.

Prenos te različice je možen na tem spletnem naslovu, če želite prenesti ISO datoteko, pa kliknite tukaj.
 
Komentiraj
 
 
 
 
 
3.6.2012, 10:41
Bi se dalo naredit še ta windows na windows 7 ? (Vbistvu bi rad obdržu oba na računalniku)... Pa na disk D če je možno

spremenil: totaniac (3.6.2012 ob 10.42.38)
 
 
 
 
3.6.2012, 10:56
Prenesi si ISO datoteko Windows 8 RP in ga namesti v virtualni računalnik z uporabo VirtualBoxa: http://www.zmaga.com/ucenje.php?id=1606.
 
 
 
 
17.6.2012, 14:19
Jaz ga trenutno testiram in sem razočaran nad start menijem, meni je vse to preveč zakomplicirano. Ga še kdo testira, mnenja?
 
 
 
 
17.6.2012, 14:57
Mi lahko kdo pove, ali se ga sploh splača uporabljat na računalniku z miško, ker se mi zdi veliko bolj prilagodljiv za touch-screen računalnike?
 
 
 
 
17.6.2012, 20:03
Da se normalno vse uporabljat toda meni je to čisti iDiotizem ...
 
 
 
 
6.7.2012, 13:48
Pomojem za igro kot je npr. Minecraf rabiš miško, ker bi blo preveč zakomplicirano na Touch screen-u
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!