Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Novi iPhone 7 tudi pri Telekomu Slovenije

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Najnovejši in najboljši iPhone, ki ga je Apple nedavno nazaj predstavil javnosti, je na voljo tudi pri slovenskem največjem mobilnem operaterju od 25,95 evra naprej
 

Najnovejši in najboljši iPhone, ki ga je Apple nedavno nazaj predstavil javnosti, je na voljo tudi pri slovenskem največjem mobilnem operaterju. V spletni trgovini Telekom Slovenije od 24 x 25,95 evra naprej. Novi telefon je sicer precej podoben prejšnjemu modelu, bo pa osnovni model imel dvakrat več podatkovne hrambe, preverjeno dobre stereo zvočnike in bil, tako kot pri nekaterih igralcih na tem trgu, vodoodporen. To pomeni, da boste lahko z njim tudi kdaj oprhali in vmes naredili kakega »selfija« :)

Tudi kamera je bila deležna nadgradnje, saj bosta imela po novem oba modela vgrajen optični stabilizator. Večji model, bo imel še vedno 5,5 inčev velik zaslon, bo pa opremljen z dvema kamerama in proizvajalci obljubljajo vrhunske fotografije, kjer bo možno tudi optično približevanje. Tukaj se novitete oziroma spremembe še ne končajo, saj se je Apple odločil, da bo napravi zmanjšal število vhodov in po novem boste slušalke morali vklapljati v Lightning vhod ali pa uporabiti posebne vmesnike, ki bodo navadne avdio priključke znali pretvarjati. Sicer po odzivih po spletu sprememba ni bila vsem všeč, vendar je Apple zagotovo dobro premislil v svoja dejanja.Edino, kar bi si močno želeli, je integriran slovenski jezik, saj s tem Apple precej očitno kaže, da se ne zmeni za manjše države, kot je na primer Slovenija. Tudi konkurenca ne počiva in če je Apple pred 9 leti prikazal uporabniško izkušnjo, ki je bila pet let pred vsemi, danes ni več tako, saj je tudi sam začel kopirati tekmece in s svojimi rešitvami ni več tako inovativen kot nekoč. Pa vendar je novi iPhone zagotovo najboljši do sedaj in če razmišljate o nakupu novega jabolčnika, potem vam zagotovo ne bo žal.

Drugače pa je slišati veliko špekulacij o povsem novem modelu, ki bi naslednje leto ponovno naredil neko manjšo revolucijo na pordočju mobilne telefonije. Naslednje leto je namreč deseta obletnica predstavitve prvega iPhona, ki ga je fantastično predstavil Steve Jobs in popolnoma spremenil trg mobilne telefonije in posledično sesul tudi največje. Se še kdo spomni finske Nokie?


 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!