Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Snemanje vokala ali instrumenta

  V lekciji vam bom pokazal, kako posneti glas ali instrument v audio obliko s programom Adobe Audition 3.
 
 
1
 
 
Prepričajte se, da imate instrument ali mikrofon vklopljen v vhod za snemanje na računalniku.

Za boljšo kvaliteto posnetka vam priporočam boljšo zvočno kartico za računalnik.
 
 
2
 
 
Ko je vse pripravljeno je na vrsti program. V Programu Adobe Audition lahko snemate na dveh mestih: V oknu za urejanje in v oknu za več tirov (bližnica: 9).

Jaz bom snemal v oknu z več tiri, zato ker imam tu možnost, da med snemanjem poslušam ostale tire.
 
 
3
 
 
Če imate več možnih vhodov za snemanje, morate s klikom na gumb Input (puščica desno) določiti kateri vhod boste uporabljali.
 
 
4
 
 
Da boste lahko snemali,  morate na tiru prižgati rdeč gumb R.

S tem označite na kateri tir boste snemali vaš posnetek (lahko snemate na več tirov hkrati).
 
 
5
 
 
Nazadnje, ko ste pripravljeni za vaš posnetek še pritisnite rdeč gumb spodaj (Record), da Audition začne snemat vaš signal.
 
 
Komentiraj
 
 
 
 
 
3.6.2010, 8:28
Bolj kot Adobe Audition priporočam Cubase sx3(je kar vredu, čeprav je izšel že Cubase 5) in Logic Pro(za Apple računalnike)
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!