Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Google preimenoval svojo trgovino z aplikacijami

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Google je preimenoval svoj dobro poznani Android Market v Google Play, s čimer želi združiti aplikacije, knjige in filme pod eno znamko.
 
Android Market (slovensko tržnica) se po novem imenuje Google Play. Že pred časom je Google zakupil veliko število domen, ki vsebujejo besedo play. Ugibanja, ki potekajo že od zakupa domen, namigujejo na novo linijo Googlovih prenosnih naprav. Kot je predstavil mobilne telefone znamke Nexus, se pojavljajo ugibanja, da naj bi oznako Play imele tablice.

Sedaj imamo v eni trgovini združene aplikacije, kot novost pa so dodali tudi nakupovanje knjig in glasbe ter tudi možnost nakupa in izposoje filmov. Storitev zaenkrat v Sloveniji na žalost še ni mogoča. V praksi to pomeni, da ne boste občutili nikakršnih sprememb in boste, tako kot do sedaj, prosto prenašali samo aplikacije.
 
Komentiraj
 
 
 
 
 
11.3.2012, 15:33
Spet ugodnosti dobijo samo Američani in druge večje države, mi pa ne. Žal smo tako majhni, da na nas dostikrat kar pozabijo oz. traja kar nekaj časa ali let, da to storitev dobimo in postane funkcionalna.
 
 
 
 
11.3.2012, 21:26
aleksy:
Spet ugodnosti dobijo samo Američani in druge večje države, mi pa ne. Žal smo tako majhni, da na nas dostikrat kar pozabijo oz. traja kar nekaj časa ali let, da to storitev dobimo in postane funkcionalna.

Ko bomo MI(Slovenci) spoznali da nismo tako majhni, nas bodo lahko začeli spoštovati drugi. NIČ PREJ! Ne pa da SLOVENSKI razvijalci in programerji delajo za TUJINO. Pokažimo, da ZNAMO in ZMOREMO!


spremenil: Matej V. (11.3.2012 ob 21.33.59)
 
 
 
 
13.3.2012, 13:29
dejansko funkcij nima skoraj celotna oz. celotna evropa
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!