Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Google pred konkurenco z ogromnim naskokom

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Podjetje comScore je te dni objavilo raziskavo o priljubljenosti spletnih iskalnikov v kateri je spletni iskalnik podjetja Google z visokim naskokom pred konkurenco.
 
Analitično podjetje comScore je te dni postreglo z najnovejšimi podatki raziskave v kateri je ugotavljalo tržne deleže spletnih iskalnikov. Rezultati kažejo, da ima Google s kar 66,4 odstotka največji trži delež (z enim odstotkom manj v enakem obdobju). Prepad med brskalnikom Google in Bing znaša kar 51,1 odstotek, saj slednji premore le 15,3 odstotka tržnega deleža. Iskalnik Bing ima sicer letos nekaj večni tržni delež kakor lansko leto (v lanskem letu v istem obdobju je tržni delež iskalnika Bing znašal 13,6 odstotka).

Na tretjem mestu s 13,8 odstotki najdemo iskalnik Yahoo! Ta je bil v lanskem letu na drugem mestu, vendar pa se je letos moral zadovoljiti s tretjim, saj mu je tržni delež padel za 2,3 odstotke. Za konec pa še ena zanimivost: Najbolj priljubljeni iskalnik pri mobilni uporabi interneta je Google, saj pri mobilnem internetu zaseda kar neverjetnih 95 odstotkov tržnega deleža.
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!