Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Zasebno brskanje brez zgodovine v Firefox

  Če bi radi pri brskanju ohranili nekoliko več privatnosti, lahko v brskalniku Firefox vključite zasebno brskanje, s čimer se zgodovina obiskanih strani ne bo shranjevala.
 
 
1
 
 

V zasebnem oknu Firefox ne bo shranjeval zgodovine brskanja, iskanja, prenosov in spletnih obrazcev, piškotov ter začasnih datotek.

Datoteke, ki jih boste prenesli, in zaznamki, ki jih boste ustvarili, pa se bodo ohranili.


Z vklop zasebnega brskanja v zgornjem desnem kotu kliknite gumb za nastavitve.


 
 
2
 
 

Kliknite gumb Zasebno okno.

 
 
3
 
 

Odprl se bo nov zavihek, v katerem bo prikazan tekst z opisom delovanja zasebnega brskanja.

 
 
4
 
 

Sedaj v naslovno vrstico vpišite poljuben naslov spletne strani in že lahko pričnete z zasebnim brskanjem.

Zasebno brskanje izključite z zapiranjem tega okna in vse strani, ki ste jih obiskali v tem zavihku, v vaši zgodovini brskalnika ne bodo vidne.


 

 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!