Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Igra, v kateri ne dobite druge priložnosti

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Upsilon Circuit je domišljijska igra, v kateri imamo le eno življenje. Ko ga izgubimo, je igre za nas konec za vedno.
 

Prihajajoči Upsilont Circuit je nenavadna, eksperimentalna igra v domišljijskem svetu, v katerem igralcu na poti do zaklada, sanjskih kristalov, stojijo prebivalci nevarnih temnic in njihove brezštevilne pasti.

Posebnost, ki Upsilon Circuit loči od mnogo podobnih iger, je izredna ekskluzivnost, saj jo lahko v štiričlanskih ekipah prek spleta v vsakem trenutku naenkrat igra le osem posameznikov. Tisti, ki jo želijo igrati naslednji, lahko dogajanje prek portala Twitch spremljajo v živo.

Ko umreš, je konec za vedno
Gledalci priložnost za igro dobijo razmeroma hitro – vsak naključno izbrani igralec ima ob začetku svojega popotovanja v Upsilonov domišljijski svet namreč le eno življenje. Ko njegov lik umre, je igre zanj konec, pridružiti pa se ji ne more nikoli več.

Upsilon Circuit je trenutno še v zelo zgodnji fazi razvoja, zato odzivov igralcev, ki so z digitalno smrtjo že prejeli doživljenjsko prepoved igranja, še ni veliko.

Vir: http://www.siol.net/novice/tehnologija/igre/2015/03/igra_eno_zivljenje_upsilon_circuit.aspx


 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!