Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Shranjevanje v PDF format v Windows 10

  Ena izmed novosti, ki jih prinesel Windows 10, je tudi, da lahko v kateremkoli programu izberemo tiskanje in dokument shranimo v PDF formatu.
 
 
1
 
 

Za shranjevanje v PDF se je bilo do sedaj treba zanašati na tretje rešitve.

Windows 10 pa prinaša vgrajeno podporo za PDF tiskalnik, kar pomeni, da lahko v poljubnem programu izberemo tiskanje in rezultat shranimo kot PDF dokument.


Odprite poljubno aplikacijo in v njej poljuben dokument.

 
 
2
 
 
 
 
3
 
 

Med tiskalniki izberite Microsoft Print to PDF.

Kliknite gumb za tiskanje.

 
 
4
 
 

Odprlo se bo pogovorno okno, kjer določite lokacijo in ime PDF datoteke.

 
 
5
 
 
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!