Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Meniji iz Microsoft Office 2003 tudi v 2007 in 2010

  Če se nikakor ne morete navaditi na nov uporabniški vmesnik v novejših verzijah Microsoft Office 2007 in 2010, si oglejte to lekcijo.
 
 
1
 
 
Pojdite na naslednjo spletno stran: http://skrci.me/officemeni ...

 
 
2
 
 
... in za prenos programa kliknite na gumb Download.

Opozorilo: Za osebne namene kliknite na gumb Download pod UBitMenu Private - program lahko tudi brezplačno uporabljate. Če pa boste program uporabljali tudi v poslovne namene, pa kliknite na gumb Download pod UBitMenu Business - za uporabo programa, boste morali kupiti licenco.
 
 
3
 
 
V kolikor ste izbrali prenos za osebne namene, vas stran preusmeri na naslednjo, kjer morate izbrati jezik klasičnih menijev, ki jih želite imeti. Na voljo je tudi slovenščina - Slovenski. Če želite imeti slovenski meni za prenos izberite namestitveno datoteko SI.exe.
V primeru, da boste izbrali prenos, katerega uporaba je dovoljena tudi v poslovne namene, pa vas bo stran preusmerila na tisto, za nakup licence.
 
 
4
 
 
Po zagonu programa, se odpre Windowsevo Varnostno opozorilo. Če želite nadaljevati z namestitvijo kliknite Zaženi, v nasprotnem primeru pa Prekliči.

Nato operacijski sistem Windows zahteva še skrbniško dovoljenje. Za nadaljevanje kliknite Da.

V kolikor uporabljate Windows XP, zadnjega opozorila verjetno ne boste deležni. Deležni ga ne boste niti, če imate Nadzor uporabniškega računa izklopljen.
 
 
 
 
 
5
 
 
V prvem, pozdravnem oknu za nadaljevanje kliknite na gumb Naprej, za preklic namestitve pa na Prekini.
 
 
6
 
 
Program se izredno hitro namesti. Za dokončanje namestitve kliknite le še na gumb Končaj.
 
 
7
 
 
Odprite enega izmed programov Word, Excel ali PowerPoint.

Klasični meni iz Microsoft Office 2003 je na voljo le za zgoraj omenjene programe.
 
 
8
 
 
Če je bila namestitev uspešna, bi se vam moral v programih pojaviti zavihek Meni.

Ne zapravljajte časa za iskanje možnosti v novem uporabniškem vmesniku in raje namenite več časa projektu, s starim uporabniškim vmesnikom, ki ste ga (mogoče) navajeni še iz Microsoftove Pisarne 2003.

Za odstranitev programa, pa pojdite v Nadzorno ploščo, kjer je seznam nameščenih programov in odstranite UBitMenu.
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!