Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zdravje in kulinarika

Jabolčni zavitek

 
 
15.10.2010, 0:00

Uporabili bomo kupljeno vlečeno testo in naredili zelo dober jabolčni zavitek oziroma po domače štrudelj.

Povezava do vsebine

spremenjeno: NikMan (23.3.2017, 5:00)
 
 
 
11.9.2016, 11:08
Po peki ga je štrudelj dobro pokriti z vlažno krpo, da se testo navlaži in tako ne razpoka.

 
 
 
25.3.2020, 21:49
Tole pa ne izgleda slabo. Pa realno je vsega skupaj 15 minut dela, če odmislimo peko.
 
 
 
26.3.2020, 6:19
Dejansko vzame 15 minut, ko veš kaj narediti. Ješ pa ga potem lahko več dni. Poceni in dobro, to kar vsi iščemo
 
 
 
13.6.2023, 9:32
Pri nas dodamo v maso tudi malo skute (nepasirane) in v rum namočenih rozin (pa brez ruma predhodno v masi). Pozabil si napisati, da se mora štrudelj popolnoma ohladiti, preden ga posipaš z mletim sladkorjem, sicer bo na vrhu nastala prozorna sladka krema.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!