Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum

Zdravje in kulinarika

Katera friteza je na sliki?

Katera friteza je na sliki?

Zadnja objava: podtalje
  Objav: 2 , Ogledov: 62
13.6.2017, 13:23
 
Rižota s piščancem

Rižota s piščancem

Zadnja objava: americano9
  Objav: 2 , Ogledov: 33
29.5.2017, 16:10
 
Ajdov kruh z orehi

Ajdov kruh z orehi

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 1 , Ogledov: 35
30.4.2017, 0:00
 
Pad Thai

Pad Thai

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 5 , Ogledov: 357
28.4.2017, 10:42
 
Kaj je modra svetloba in zakaj je nevarna?

Kaj je modra svetloba in zakaj je nevarna?

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 1 , Ogledov: 43
27.4.2017, 13:10
 
S čebulo obarvani pirhi

S čebulo obarvani pirhi

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 4 , Ogledov: 744
14.4.2017, 11:17
 
Katera tuna v konzervi je najboljša?

Katera tuna v konzervi je najboljša?

Zadnja objava: americano9
  Objav: 3 , Ogledov: 315
28.2.2017, 18:31
 
Ali voda zavre prej v pokritem ali nepokritem loncu?

Ali voda zavre prej v pokritem ali nepokritem loncu?

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 1 , Ogledov: 450
28.2.2017, 8:28
 
Koliko sladkorja je v Nutelli?

Koliko sladkorja je v Nutelli?

Zadnja objava: tidymetal
  Objav: 5 , Ogledov: 190
20.2.2017, 11:47
 
Metuljčki z rikoto in piščancem

Metuljčki z rikoto in piščancem

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 1 , Ogledov: 152
18.2.2017, 0:23
 
Losos s špinačo v listnatem testu

Losos s špinačo v listnatem testu

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 1 , Ogledov: 160
16.2.2017, 1:36
 
Bakalar s popečenim kruhkom

Bakalar s popečenim kruhkom

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 1 , Ogledov: 181
14.2.2017, 7:16
 
Kaj se zgodi z našim telesom, ko prenehamo kaditi

Kaj se zgodi z našim telesom, ko prenehamo kaditi

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 1 , Ogledov: 191
13.2.2017, 8:33
 
Sirove prestice

Sirove prestice

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 1 , Ogledov: 195
22.1.2017, 0:00
 
Limonada z ingverjem in medom

Limonada z ingverjem in medom

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 1 , Ogledov: 240
16.1.2017, 0:00
 
Piščančji kebab

Piščančji kebab

Zadnja objava: WilliamGlams
  Objav: 4 , Ogledov: 851
6.1.2017, 20:57
 
Rižota s kozicami in bučkami

Rižota s kozicami in bučkami

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 1 , Ogledov: 389
31.12.2016, 0:01
 
Kitajske palčke

Kitajske palčke

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 1 , Ogledov: 487
26.12.2016, 9:29
 
Odličen hamburger

Odličen hamburger

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 1 , Ogledov: 190
11.12.2016, 14:47
 
Odličen hrustljavi krompirček

Odličen hrustljavi krompirček

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 1 , Ogledov: 362
11.12.2016, 0:10
 
Okus Nutelle v različnih državah

Okus Nutelle v različnih državah

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 13 , Ogledov: 2400
30.11.2016, 13:38
 
Zakaj se uporablja pasta iz belušev?

Zakaj se uporablja pasta iz belušev?

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 1 , Ogledov: 401
6.11.2016, 20:32
 
Ali ima Fanta manj sladkorja kot Coca Cola?

Ali ima Fanta manj sladkorja kot Coca Cola?

Zadnja objava: tidymetal
  Objav: 8 , Ogledov: 1787
4.11.2016, 13:01
 
Jabolčni zavitek

Jabolčni zavitek

Zadnja objava: NikMan
  Objav: 2 , Ogledov: 888
11.9.2016, 11:08
 
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!